lørdag 6. november 2010

O store glede!

I dag ble min sydag til noen få sytimer. Det startet med at jeg våknet kl. 11.30 (!), og da var det jo allerede langt på dag. Lærerlivet tar visst på ;) Og så kom jeg på at jeg måtte til byen for å kjøpe støvletter. Ikke noe akutt-behov kanskje tenker du, men for meg var det det. Jeg har hatt et bestemt par støvletter i kikkerten lenge og i dag ble de mine :) Fine hverdagsstøvletter i følge butikkdamen, og jeg kunne ikke vært mer enig!


Men litt produksjon ble det da likevel i dag. Samme fargevalg og mønster som tidligere - her er det ikke nok med en av hver når man skal på julemesse! 4 medium og 3 små ble resultatet.


Jeg holder meg fortsatt til prikker, men nå er det i alle fall håp om andre mønster framover. Jeg har nemlig kjøpt meg en fin bunke med restestoff :) Stoff og Stil hadde en, i mine øyne, stor container med dungevis av stoffer. Jeg hang over "container-kanten" og gravde helt til butikken stengte faktisk. Var litt sent ut, men fangsten er det ingenting å si på! Fant flere farger i samme prikkemønster, samt en stripete og en blomstrete voksduk og noe annet stoff :) Går det an å ikke bli glad av sånt??God lørdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Wow! E er imponert! Hvor er denne julemessa du skal selge på? Og når?

  SvarSlett
 2. Takk, Marianne:) Det e den tradisjonsrike julemessa i grendahuset æ ska på 5. des. Vi ska heim på en helgatur da:)

  SvarSlett
 3. Hei Stine,

  Sitter her og koser meg med bloggen din og blir imponert.:-) Berit som tipsa meg om den.. Gleder meg til julemessa!

  Mari

  SvarSlett