søndag 28. november 2010

Advent.

Første søndag i advent har jeg brukt til å lage litt adventspynt. Eller julepynt blir det vel, siden det jeg har laget i dag skal få være fremme i hele desember. Jeg har lenge tenkt på å lage en krans av bjørkegreiner selv, siden jeg aldri har funnet noen jeg liker i butikkene. Så i dag ble det ut i naturen og opp i trærne for å finne materiale.


Under utarbeiding.


Dette skal være en året-rundt-krans, men siden det snart er jul ville jeg "julepynte" den litt! Naturlige farger og pynt synes jeg er finest, så det er ikke mye glorete farger, paljetter og stas her i gården.


Her er resultatet! Enkelt laget med noen furu-greiner, kongler og sløyfebånd. Pynten er bare satt fast i greinene i den opprinnelige gransen, så det er lett å ta vekk igjen.
Naturlig pynt i resten av stuen også. Kvit svibel og rød amaryllis.
Det første lyset er tent.


For første gang har jeg laget pepperkakehjerter til å pynte med. De bærer sterkt preg av å være hjemmelaget - og jeg liker det :)


 Helt på tampen: Tre nye toalettmapper. Måtte ha noen i brunt også!


Ha en god uke!

6 kommentarer:

 1. Hei Stine,

  Kjempefin krans, pepperkaker og annen pynt. Og så artige toalettmapper! Gleder meg til å se dem på messa. Berit tipsa meg om bloggen din, og det er jeg glad for.:-)

  SvarSlett
 2. Du er jammen meg driftig! Ble veldig fint alt sammen:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, damer! :o)

  SvarSlett
 4. Det var fint å se på, blir i godt humør og får julefølelse. Håper du fikk solgt mye. Klem fra svigerbestemor til dere begge

  SvarSlett
 5. Så bra, er det som er meningen:) Ikke den helt store julefølelsen her enda,men det kommer! I dag skal jeg se etter julegardiner til kjøkkenvinduet:) Klem tilbake!

  SvarSlett