søndag 14. november 2010

Flere toalettmapper

Etter en uke med to feber-dager og tre dager med vond visdomstann (eller mangel på tann) er ikke syproduksjonen all verden. Jeg burde strengt tatt hatt en stor dunge med ferdigsydde ting nå, og ikke bare toalettmapper. Julemessen nærmer seg veldig! 


Fikk i alle fall sydd fire stykker i nye farger i dag, og gjort ferdig de to blå som jeg hadde liggende :)


Er det interesse for toalettmapper på en julemesse? Lurer litt på hvor mange jeg skal lage... Tenker på å lage noen andre små mapper/punger også, og evt. handlenett. Hvis jeg rekker det da:) Hvilke syprodukter ville du kjøpt på en julemesse?


Håper på en god syuke uken som kommer!

2 kommentarer:

  1. Hei! Kom inn på bloggen din via Borghild sin blogg! Koselig sida, og fine pungar du lagar! Imponert over korleis du får til glidelåsar på så små ting, eg sleit veldig på nokre ganske enkle puter her ein dag, blei skeivt og fælt, hehe... :D Kor du skal stå på julemesse?

    SvarSlett
  2. Hei! Koslig at du la igjen en kommentar! Tusen takk :) Trikset e å bruk for lange glidelåsa, så bli det my enklar rundt låsen. + at det e lettar med skråbånd så unngår du å sy på vranga og stryking og styr ;)Julemessa e heim i Trøndelagen :)

    SvarSlett