søndag 28. november 2010

Høy jentefaktor!

Disse toalettmappene/sminkepungene kan man i høy grad kalle veldig jentete! Selv om rosa ikke akkurat er min farge, synes jeg disse ble veldig fine, om jeg skal si det selv ;)

Dette er altså hva jeg har holdt på med i dag, og litt i går ettermiddag. Selv om det begynner å bli en del like nå, er jeg fortsatt ikke lei av disse sminkepungene. Jeg har lyst til å sy andre ting også såklart, men det er så greit å masseprodusere når man først har lært seg et mønster. Å begynne på noe nytt tar så lang tid. Men vi får se hva som dukker opp etter hvert :)De blomstrete pungene har det stripete stoffet til fòr, mens de stripete har et ensfarget beige stoff inni.


Nå skal jeg ut å gå en liten tur mens det er et solgløtt, og så blir det tilbake til symaskina etterpå!
Ha en god søndag!2 kommentarer:

  1. Så flink du e Stine! Masse fint du har laga hær på bloggen din! Skull ønsk æ å hadd din posjon med tolmodighet når d kjæm t symaskina! Lægg t bloggen din æ så æ kan se på alt d fine du lage!

    SvarSlett
  2. Takk Kjerstin! Ja, æ har vårte god venn med symaskina;) Strikking derimot, der e æ på et veldig nybegynnrstadium. Det har du mer dreisen på sjer æ :) Kan itj værre god t alt ;)

    SvarSlett