torsdag 24. mars 2011

Baby-tilbehør!


Jeg har prøvd meg på å sy baby-tilbehør! Det vil si poser til div. oppbevaring i stelleveska. Jeg ser for meg at den lille posen skal brukes til smokker, og den store til drikkeflaske, salve, rompepudder eller hva nå en baby måtte ha med seg! (Nei, jeg har ikke barn selv for den som måtte lure).

Smokkesnoren er også en fiffig oppfinnelse. (Ikke min oppfinnelse, altså). Skulle smokken falle ut av munnen til babyen, det har jeg nemlig observert at den kan gjøre, vil den ikke falle i gulvet i skitt og lort fordi den henger fast i babyens klær. Fiffig! De fleste smokker har en ring som festes i motsatt ende av klypen. Det finnes også gummiringer en kan kjøpe og feste på hvis smokketypen skulle mangle en slik. Jada, her driver man med undersøkelse før man syr baby-tilbehør!



Ikke minst er dette stoffet helt herlig, synes jeg. Jeg utbrøt til min kjære drømmemann at han måtte komme å se mitt seneste innkjøp, men hans tørre reaksjon var: "Å ja, padder." "Padder?!!", svarte jeg rimelig kjapt. "Det er jo ugler!". "Ja, der er det ja, svarte drømmemannen. "Jeg så det opp ned". Hallo-o, tenkte jeg, halve mønsteret er jo opp ned! Menmen, jeg slo meg til ro med at en ikke trenger å ha de samme interessene alltid. Så kan jeg sy i mine fine stoffer mens drømmemannen ser på discovery channel med (ALT FOR) høy lyd.

4 kommentarer:

  1. "Paddene" er jo kjempefine de Stine.
    Flink du er :)

    SvarSlett
  2. Hahaha, hadd vært fint å vær litt flue på veggen t ekteparet Lyngvær kjenne æ:) Men utrolig stilig stoff og poser!!

    SvarSlett
  3. fine! Synd eg ikkje får lov te å produsera endå, då sko eg ha kjøpt av deg!

    SvarSlett
  4. Takk,Torill! :)
    Ha,ha, Bodil, du må iværtfall kom å besøk oss når vi kjæm oss inn i nyhuset!
    Borghild, æ slutte itj å sy me d første æ ;)

    SvarSlett