torsdag 21. oktober 2010

Toalettmappe til drømmemannen

Her en dag sa drømmemannen: "Jeg ønsker meg ny toalettmappe, jeg. Det kan jeg få til jul!" Vel fornøyd med å endelig ha et svar på konemors stadige masing om hva han ønsker seg til bursdager/jul/jubileum og andre greier. "Ja", svarte konemor, mens hun tenkete: Jippi, det kan jeg sy!

Det var nok ganske sikkert ikke det drømmemannen tenkte, men, men.. Han hadde nok sett for seg en svart (og kjedelig) toalettmappe fra en sportsbutikk eller lignende, men den gang ei! Nå får han en fin knallblå en med store hvite prikker..!

Og best av alt, den står i stil med konemor sine sminkepunger! Det var visst også konemor sitt ønske og ikke drømmemannen sitt, men sånn kan det gå ;)Flere toalettmapper kommer etter hvert, jeg har mye voksduk liggende klar til bruk :)

9 kommentarer:

 1. hehehe,æ mått flir litt no...nesten som et eventyr d her..:) Konemora&drømmemannen <3

  SvarSlett
 2. Så flenk du e Stine! :) Syns den du laga va my finar einn dæm kjedlie svarte altså! :)

  SvarSlett
 3. åh, så fine! kan eg bestilla ein te min drømmemann?

  SvarSlett
 4. Takk! :)
  Ja, d syns æ å Nina! Hi,hi.
  D kan du vettu, Borghild! Samme str.? Den e ganske stor (plass t barberskum o.l. Og kanskje du tilfeldigvis ønske dæ ei matchende t bursdan? Ska sy litt i dag nemlig ;)

  SvarSlett
 5. HEI PÅ DEG KONEMOR ; )

  JEG KJENNER BODIL, OG SNOKA INN PÅ BLOGGEN DIN FRA HENNES, DA JEG SÅ DENNE KULE PRIKKETE "VESKA"...VELDIG ARTIG, Å HELT KONGE AT DU HAR LAGD DEN SELV.....ER I EN PRIKKETE PERIODE SELV OG FOR TIDEN..HVA SA DRØMMEMANNEN DA ? LIKTE HAN DEN ?
  HILSEN ANNE TABTIM I THAILAND

  SvarSlett
 6. Stakkars klaus..! Kan jo itj ha me sæ nå sånt ut blandt folk, man kan jo tru han e skeiv!

  SvarSlett
 7. eg fekk jo så fin av deg i fjor, som e i stadig bruk btw. Men matchande e jo kje dumt...gjerna plass te både det eine og andre i:) du e ei flink konemor, det e nå sikkert! gler meg te å sjå dokke i helgo!

  SvarSlett
 8. Takk for kommentar, Anne! Ja, prikker er kult! ;) Joda, trur han sa nå sånt som "helt okey den" He,he!

  Joooda, anders, d kan han! :)

  Sant d, Borghild! Får finn nåkka i London da:) Sees snart!

  SvarSlett