lørdag 17. mars 2012

"Ny" spisestue!



Før-bildene ovenfor viser hva vi har gjort den siste tiden! Mørke furu-møbler med grønne stoltrekk har fåtte et nytt å forlenget liv som spisestue hjemme hos oss - dog med et fornyet utseende. Den mørke spisestua vi hadde fra før passet best inn i den gamle leiligheten, så jeg hadde egentlig tenkt å selge den før vi flyttet, men det er altså snart et år siden...


Bedre sent enn aldri - "ny" spisestue ble kjøpt brukt og den gamle havnet på finn.no :) Synes at furumøbler er fine som malt, og ikke minst slitesterke og praktiske i bruk. Det gamle bordet fikk så lett små riper i overflata, og var slettes ikke noe bruksbord. Og det trenger vi, i og med at vi ikke har noen spiseplass på kjøkkenet og spisestua blir brukt nesten hver dag :)


To ileggsplater fulgte med, så dette kan bli like stort som det gamle, men virker mye mindre. Ikke minst fordi stolene har "åpen" rygg.



Setetrekk fra Stoff og stil - grått møbelstoff. Pluss litt ekstra polstring under, skumgummi som nysofaen var pakket inn i faktisk! Dobbelt gjenbruk! :)



Og litt vårfølelse begynner å snike seg inn...


Tommel opp for ny, hvit spisestue!

4 kommentarer:

  1. Lekkert! Det ante meg at det var bordbein og stolrygger du malte på;) Har du klart å trekke om stolsetene selv!? Jeg er imponert! Og hvor har du fått tak i de telysestakene du har på bordet? De var lekre! Klem på du, Stine. Det er for langt imellom oss... Godt vi kan oppdatere hverandre via webben;)

    SvarSlett
  2. Hei Stine!

    Så lekker spisestua ble :-)Totalforvandling :) Du er kjempeflink ser jeg :-) Rønnaug

    SvarSlett
  3. Så fin den vart!! Frista næsten å trekk om stolan vårres å... Men trur d må vent nån år =)

    SvarSlett
  4. Tusen takk damer!
    En del timer med malejobb,da ;)
    Mannen stod for omtrekkinga. Kona bare så på og dirigerte litt - også en viktig jobb ;)
    Lysestakene (og blomsterpotta i vinduet) var bryllupsgave, mener de er kjøpt på Black Design :)

    SvarSlett