lørdag 11. februar 2012

Oppfrisking av vaskerommet!

Vaskerommet i huset vårt er ikke all verden. Det er et lite rom, som fungerer mer som en gang - med dør til kjøkkenet, dør til syrommet og dør til en liten yttergang med kjellernedgang (!). Rommet ligger i forlengelse av kjøkkenet, og planen er å ta med dette rommet til kjøkken en gang i tiden. Derfor har vi ikke sett den helt store vitsen med å pusse det opp heller. Men en liten light-oppussing var i høyeste grad på sin plass, siden vi mest sannsynlig kommer til å leve med dette i mange år enda. Jeg lar FØR-bildene tale for seg:

Et mørkt rom med null plass til tørking av klær, men en benkeplate til å samle rot på i stedet...


Bærer også litt preg av at dette har vært "katterommet" siden kattungene ble født.
Som vanlig er kattene med der det skjer. Truls inspiserer mens han vasker seg.
Og så ETTER-bildene:


Det store, innebygde skapet har fått ny fasade! Og selvfølgelig, spraymalet "nye" håndtak. Dørhåndtakene er også sprayet, fra x antall gulnyanser til hvit igjen.


Benkeplaten er kastet ut, og vi har nå en plass til tørkestativet. Samt en skittentøyskurv på hjul som det er bare å rulle til side.


Nymalte vegger, dører, dørlister, vinduslister og taklister - alt gjort på ei uke :)


Den største forbedringen: Mer tørkeplass! Egenlagde hyller malt i samme gråfarge som skapdørene, de vil nok fylles opp etter hvert.


Og Nelly trives fortsatt godt på rommet "sitt", i vasken :)

5 kommentarer:

 1. Hette din katt også Nelly? Det visste eg ikkje! Morsom! Fint rom! Tar du oppdrag?

  SvarSlett
 2. Æ bli så INSPIRERT av dæ Stine :D Korr har du fått i den tørkegreia i taket?? Tru du må kom på sånn tipsrunde t mæ når æ kjæm nordover att :P

  SvarSlett
 3. Ja, her i huset har vi tre rødhåringa - Trus, Nelly og mæ sjøl ;) Hette di katt d samme altså, snedig, dem fikk vel navn ca. samtidig..? Pusan her e iværtfall straks 9 mnd.
  Takk, Bodil, d va voldsomt :) D e nok Ikea, men mamma&pappa har en "heimlaga" variant, toppen av et vanlig stativ, så d e en del stør.. Gjerne d! :)

  SvarSlett
 4. Så fint du har fått det, Stine. Jeg liker å titte innom bloggen din i ny og ne. Håper livet smiler og at du har det bra! Ha en fin dag. :)
  Hilsen Maren Husdal.

  SvarSlett
 5. Tusen takk, Maren! Så trivelig:) Ja, her er det bare bra, håper det er det med deg også, oppi all master-skrivinga. Vi må få til et "barneskole-treff" igjen til sommeren:)

  SvarSlett