tirsdag 19. juni 2012

Oppussing pågår!

Her har det vært stille en stund - på bloggen altså. Med god grunn spør du meg, se bare på bildene nedenfor! Innspurten på jobb er unnagjort, og jeg har sommerferie :) Ergo bedre tid til hus og hage, og det trengs! Gleder meg til å vise bilder av et ferdig bad!


Bilder over er tatt fra det som var et lite soverom og ut mot gangen (stua) + inn i det gamle badet. Det er grunnen til at toalettet står midt i rommet... Det har vært "luftig" å vært på do en periode, spesielt da dørene til begge rommene manglet!


Toalettet på en øy av flis- og murgulv. Faktisk så har toalettet vært funksjonelt hele tiden, det ble flyttet og koblet opp i det som har blitt et eget toalettrom på en dag. Dusj er det værre med, det er det nesten tre uker siden vi har hatt i hus... Men det kommer seg, og den nye løsningen med større bad og eget rom med gjeste-toalett er verdt det!

Heldigvis har vi kommet lengre nå enn på bildene, for vi skal nemlig ha 50-årslag på lørdag for å feire mannen og min sin 25-årsdag, med rundt 35 gjester! Kommer plutselig tilbake! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar