lørdag 17. mars 2012

Litt vår på trappa


Kan ikke si at våren har meldt sin ankomst for fullt til oss enda, men jeg kan i alle fall late som og pynte litt på trappa! Påskeliljene er godt i rute til påske, tenker jeg. (I alle fall hvis jeg tar de inn om natta).
 


Og kattlabbene har i alle fall kommet! Truls og jeg gikk oss tur i dag for å plukke noen greiner.


Ser nesten litt kaldt ut på bildene, men det er vel bare mangelen på "kamerainnstillings-ferdigheter" som gjør det ;) Husfargen er sånn som på de øverste bildene, men i sommer skal den totalforandres!


Staudebedet er fremdeles dekt av is, men mannen i huset har hjulpet våren godt påvei, og kjørt bort noen lass med snø/is. Kjempepraktisk at all snøen fra taket havner som en kompakt haug med is midt i blomsterbedet...! Eh, nei... Så mannen har hatt ei heftig styrkeøkt med spett og spade i dag, mens konemora har konsentrert seg om blomster og litt opprydding i hagen, samt vasket litt utemøbler og plassert de på verandaen, under tak foreløbig...

Enkelte koser seg mest inne da, godt inntullet i ullpledd:


Nelly har ingen problemer med å overlate utearbeidet til noen andre ;) Snakk om ulike tvillingkattepuser! Truls var med på alt som foregikk, mens Nelly valgte en tretimers dupp - søte rødhåringer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar