fredag 14. oktober 2011

Velkommen inn!

Velkommen inn i gangen vår! Har lyst til å vise litt fra huset vårt, og starter med gangen :) Yttergangen har blitt totaltrenovert - gulv, vegger, tak og lister. Her var det teppegulv (!), innebygd skap på hele høyre side fram til dørkarmene og mørkebeige vegger...
Nøkkelskapet er egentlig et gammelt medesinskap som jeg har pusset opp. Endelig et skap som er stort nok til nøkler ++. Det kommer nok til å fylles opp etterhvert :) 
                                           

Hattehylla er ei gammel furuhylle som jeg fant hjemme hos mamma og pappa. Gråmalinga fant jeg også, så dette var et veldig billig prosjekt! Pappa snekret på en planke i bakkant og mannen skrudde fast knagger. Vips - en perfekt hylle til jakker og oppbevaring av andre småplagg i yttergangen. Trekassene som kan skrives på med kritt er kjøpt hos Nille.

Bildet tatt fra døråpningen inn til stua.

Litt uoversiktelig å ta bilder i en forholdsvis smal gang, men jeg prøver meg på en forklaring: Yttergangen er rett til venstre , badedøren neste, og rett fram er det et ekstrarom.Lengst vekk til høyre er vårt soverom, deretter klesopphenget, gjesterommet og så skoskapet.

Lysegrå vegger og x antall strøk med kvitmaling på dører, karmer og lister. Dørhåndtakene er spraymalt kvite, de var opprinnelig gullfarget (grøss og gru).

Bilderamma/oppslagstavla på veggen til venstre er også fornyet. Det er egentlig ei vanlig ramme med glass, men siden glasset knuste på flyttelasset, har ramma nå fått nytt liv som oppslagstavle. Har festet hønsnetting inni ramma og hengt opp bildene med små treklesklyper. Dekorativt, samt det er enkelt å skifte ut bildene :)

Skattholdet er kjøpt brukt. Jeg har kun sprayet håndtakene svarte. Tanken var egentlig å male det hvitt, men nå synes jeg det er fint som det er, så får vi se hvor lenge det varer...
God plass til oppbevaring i gangen. Store skap på toppen, og knaggrekke og skohylle under. Her var det egentlig bare en stang til å henge kleshengere på. Den store kurven på gulvet er fylt med skjerf som jeg roter rundt i hver dag.
Tror nesten at det beste med hele gangen er det store, "skjulte" skoskapet. (Kan skimtes på det første bildet, rett inn til høyre). Fornyet med nye hyller og maling, og rommer maaange par sko.
 
Gangen inn mot stua. Yttergangen til høyre.

Fra stua.


4 kommentarer:

 1. veldig kjekt å sjå, stine! det ser flott ut! :)

  SvarSlett
 2. Så koselig! Synes det er veldig bra at du ikke maler alt hvitt :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk, jenter! Ja, Kari, jeg liker det lyst, men må ha litt variasjon. Kjøkkenveggen er f.eks. i lillamønstret tapet;)

  SvarSlett
 4. Oh, likt max derre skoskapet ditt :)
  Nina

  SvarSlett