onsdag 31. august 2011

Stum av begeistring.


Tidlig i sommer, i dette innlegget, viste jeg min fantastiske nyanskaffelse - en tallerkenhylle. Nå er hyllen for lengst grunnet og malt, og pryder veggen i stuen ved spisebordet.

Jeg hadde ønsket meg en tallerkenhylle lenge da denne herligheten endelig dukket opp på finn.no. De er nemlig ikke så enkle å få tak i, så populære som de har blitt. I alle fall hadde ikke jeg funnet noen som var fine og passe i pris, så da denne dukket opp i vinter måtte jeg slå til. Drømmemannen var bekymret for et flyttelass som stadig vokste, men jeg hadde jo tenkt å selge noen ting også da... Selv om mannen ikke akkurat støttet innkjøpet like mye som meg, fikk jeg viljen min siden jeg hadde ønsket meg en slik hylle så lenge. Eneste problemet var at mannen ikke støttet innkjøpet nok til å være med å hente herligheten. Ikke noe problem tenker du? Å joda, med min retningssans så var det faktisk det. Selv om hyllen befant seg relativt nærme, var det i et fullstendig uoversiktelig boligområde oppe på et fjell der alle veier går rundt og rundt, sammen og fra hverandre, til de ender opp tilbake til der du var...



Jeg la ivei med (sviktende mot) og adressen godt printet inn på GPSen. Jeg må legge til at dette var sent en kveld, altså mørkt, og det regnet. Noe som betyr veldig dårlig sikt. Heldigvis hadde mannen som solgte hyllen sagt at jeg bare kunne ringe om jeg var usikker på veien. Og det gjorde jeg. Fire ganger. GPSer er ikke bestandig til å stole på, skjønner du, men jeg kom fram til slutt. På feil side av huset. Men jeg ble en lykkelig tallerkenhylleeier, med tallerkenhylla godt plassert i baksetet på bilen. Trenger jeg å si at jeg trykte inn hjemmeadressen min på GPSen for å finne veien hjem?

2 kommentarer:

  1. E liker det e ser! Gleder meg til det kommer flere bilder:) E er sikker på dere har fått det kjempefint! Klem

    SvarSlett
  2. Takk Marianne! Ja, det skal komme flere etter hvert:)

    SvarSlett